Виното винаги е добър подарък! Независимо какъв е поводът, внимателно подбрано, то винаги оставя чудесни спомени. Всяко едно от вината в подаръчния сет е създадено от грижливо отгледаните в стопанството ни гроздови масиви и специално селектирани, за да отговорят на вкусовите ви предпочитания.

ДимятАромат: атрактивен микс от зрели жълти дървесни плодове: ябълка и круша с докосване от кремък, билки и нежни бели цветя. Вкус: сочно и игриво тяло доминирано от зряла ябълка, праскова и бели подправки.

Врачански мискетАромат: пищен флорален букет, който приковава вниманието с микс от виолетки, полски цветя, петуния, теменужки и сушени билки. Вкус: фино тяло с добра свежест и баланс. Дребни жълти плодове, ядливи цветя и много дълъг запомнящ се финал.

Пино ноар РозеАромат: съблазняващ аромат на череши, градински ягоди и подправки. Вкус: средно тяло, доминирано от розови череши, ягоди със сметана, костилков плод и нежни билки на финала.

Транспортните разходи ще бъдат калкулирани допълнително и ще ви уведомим при потвърждение на поръчката.
Ако имате предварителни уточнения относно доставката, моля пишете ни на sales@devina.bg или в полето за коментар към поръчката.

Местността Комлука е великолепно място, откъдето се разкрива феноменална панорамна гледка към Варненския залив. Местността носи традицията на отглеждането на грозде сорт Димят. Това е място с дълбоки корени и огромно уважение към земята и природните дадености. Локацията на проекта не е случайно избрана. Богатото природно и историческо наследство на региона, предопределя туристическия потенциал и изисква надграждане, което да предостави уникално преживяване с акцент върху местните традиции във винопроизводството.


Обява — съобщениеПублична поканаНовина

Privacy Preference Center