Искрящ, рубинен цвят, с виолетови оттенъци. Ароматът съблазнява с комплексен букет от сини сливи, вишнев ликьор, черни череши и бекон. След няколко завъртания, отваря аромати на виолетки и подправки. Средно плюс тяло, сочно и хармонично, доминирано от зрели череши и черница. Умерена свежест и меки танини, които водят до дълъг финал с пипер и розмарин. Перфектно вино от Северен Черноморски район, подходящо за консумация с барбекю, пица, сушени колбаси, жълти сирена и печени кореноплодни зеленчуци.

Транспортните разходи ще бъдат калкулирани допълнително и ще ви уведомим при потвърждение на поръчката.
Ако имате предварителни уточнения относно доставката, моля пишете ни на sales@devina.bg или в полето за коментар към поръчката.

Местността Комлука е великолепно място, откъдето се разкрива феноменална панорамна гледка към Варненския залив. Местността носи традицията на отглеждането на грозде сорт Димят. Това е място с дълбоки корени и огромно уважение към земята и природните дадености. Локацията на проекта не е случайно избрана. Богатото природно и историческо наследство на региона, предопределя туристическия потенциал и изисква надграждане, което да предостави уникално преживяване с акцент върху местните традиции във винопроизводството.


Обява — съобщениеПублична поканаНовинаОбщи условияПолитика за поверителност

Privacy Preference Center